Riven naplói, levelei, beszédei magyarul

Itt megtalálhatod a Rivenben található naplókönyvek, levelek és beszédek magyar fordítását (néhány jelentéktelen vagy érthetetlen nyelven elhangzó mondattól eltekintve). Ha a kezedbe kerül a Myst sorozat eme második játéka, ne szalaszd el pusztán amiatt, hogy esetleg a kedvedet szegi a nyelvismeret hiánya. A rejtvények egyformák minden nyelven, a többit meg elolvashatod itt. A naplókat természetesen a játékban végig kell lapozni az esetleges képek, adatok, kódok miatt.

Az anyag több részre oszlik, nagyjából a végigjátszás szerint, de a nemlineáris játékmenet miatt ez persze nem törvényszerű. Gehn és Catherine beszédeinek több változata is van aszerint, hogy milyen előzmények után találkozol velük. Az első részben az induláshoz kapcsolódó dolgok vannak, ezeket elolvashatod, de a többi rész előreolvasása nyilván súlyosan károsíthatja a játék élvezetét!

 

Atrus bevezetése és naplója

Gehn naplója a laboratóriumában a Boiler-szigeten

Catherine naplója

Gehn monológjai

Gehn naplója a 233. Korban

Catherine beszédei a Börtön-szigeten

Végjátékok

 

Frissítve (végjátékok) 2005.5.4.

Printer-barát verzió

Készítette: Norfren

A Myst és D'ni világ története dióhéjban
Niké Myst világa

All Myst , Riven , D'ni, Uru images, text, sound and music Cyan© Worlds, Inc. - All rights reserved Myst®, Riven®, D'ni® Uru®, respective Logos® Cyan Worlds, Inc.
No part may be copied or reproduced without express, written permission of Cyan Worlds, Inc.
Hungarian translation © Norfren 161148-523E
Used with permission

Mozilla Firefox * böngésző használatára optimalizált