Myst III - Exile naplói, levelei, beszédei magyarul

myst iii exile magyarításItt megtalálhatod az Exile-ban található naplók, levelek és beszédek magyar fordítását (néhány jelentéktelen megjegyzéstől eltekintve). Ha a kezedbe kerül a Myst sorozat harmadik játéka, ne szalaszd el pusztán amiatt, hogy esetleg a kedvedet szegi a nyelvismeret hiánya. A rejtvények egyformák minden nyelven, a többit meg elolvashatod itt. A naplókat természetesen a játékban is végig kell lapozni az esetleges hasznos rajzok, adatok miatt.

Az anyag több részre oszlik, nagyjából a végigjátszás szerint, de a nemlineáris játékmenet miatt ez persze nem törvényszerű. A naplók, beszédek és levelek inkább a hátteret, belemerülést, hangulatot segítik elő és kapcsolódnak a Myst világ korábbi eseményeihez, azonban a rejtvényekhez konkrétan nem sok közük van (eltekintve pár rajznak és Atrus naplójából néhány mondatnak, de ezt úgyse tudod előre), így túl nagy baj nem történik, ha valaki előre elolvassa őket... de azért jobb betartani a sorrendet!

 

A kezdet

Atrus naplója

Saavedro naplója

Saavedro monológjai

Atrus végszava

 

Printer-barát verzió

Készítette: Norfren

A Myst és D'ni világ története dióhéjban

All Myst , Riven , D'ni, Uru images, text, sound and music Cyan© Worlds, Inc. - All rights reserved Myst®, Riven®, D'ni® Uru®, respective Logos® Cyan Worlds, Inc.
No part may be copied or reproduced without express, written permission of Cyan Worlds, Inc.
Hungarian translation © Norfren 161148-523E
Used with permission

Chrome , Firefox és Safari böngészők használatára optimalizált.

Ez a weboldal készakarva nem használ cookie-kat, így a szokástól eltérőleg nincs mit elfogadnod.