Uru könyvei, füzetei, beszédeiDr. Watson levele Matthew-nak
 

(A levél a Tokotah (régi nevén Dakotah) ház tetején levő DRC irodában található az írógép mellett)


Matthew!


A legutolsó adag iromány, amit küldtél, nagyon érdekes volt. Mivel ilyen jó munkát végeztél, itt a következő lista, amit szétoszthatsz a csapatban. A te dolgod, hogy miként csinálod.

1) Szeretnék több információt a családi életről, ünnepekről stb. Bármi, ami a születéshez, házassághoz, kulturális eseményekhez kötődik. Tudom, hogy elég sok forrásunk van ezekről a dolgokról, de mindez még nagyon jól jönne. A tudományról és technológiáról már sok mindent összegyűjtöttünk, viszont ezeknek az embereknek a személyes életéről még nem tudunk eleget.

2) Elég sok ismeretünk van a Céhekről, ezeket azonban jó lenne egybe gyűjteni.

3) D'ni Bukásáról még sok a megtudnivaló. Nem tudom, hogy mennyi kutatási anyaggal segíthetek ebben, de legutóbbi információkat is figyelembe véve ebbe bele kellene ásni magunkat. Azt javaslom, hogy állíts rá valakit csak erre a vonalra.

4) Folytasd tovább a királyokat. Nagy segítség volna egy rövid összefoglalás minden egyes királyról, abban a formában, ahogy a legutóbbiakat csináltad.

5) Még mindig van lefordítani való vallási anyagunk. Ezek lesznek a legnehezebbek, de azt hiszem, hogy ezekből nagyon sok hasznos információt kaphatunk.

6) Van egy halom naplónk a különféle D'ni otthonokból stb... nem is említve a Korokat.

Azt hiszem, ez most több, mint elég. Még egyszer köszönet a csapatnak, nagyszerű munkát végeztek.

-- Dr. Watson


Vissza