Uru könyvei, füzetei, beszédeiAz akváriumszéf használati utasítása
 

(A papír Douglas Sharper, a "gombabáró" teledahni lakószobájában található az íróasztalon.)


Fry Man Széf Haven Sorozat

Garancia információ: Köszönjük, hogy megvásárolta a Fry Man Széf Haven III termékünket. Mint az összes többi akváriumunkra, a Haven Széfre is egy év teljeskörű garanciát vállalunk. Kérjük töltse ki a mellékelt regisztrációs kártyát, hogy a garanciális szolgálatot maradéktalanul igénybe vehesse.

A széf elérése: A Haven II modellek esetén az akvárium alsó része a "széf" gombbal érhető el. A széf gomb az akvárium hátoldalán, közvetlenül a szabadalmaztatott "központi etető nyílás" fölött helyezkedik el.

A Haven III és IV modellek esetén a "széf" gomb egybe van építve a fényforrás ki/be kapcsolójával. Ha ön három másodpercnél hosszabb ideig nyomja a kapcsolót, az akvárium alsó fele kinyílik.

A Haven IV modellek tulajdonosainak az akvárium alsó részének leengedése után még egy számkombinációt is be kell állítaniuk a széf kinyitásához. A gyári beállítás a regisztrációs szám utolsó hat számjegye. Ezt a kombinációt természetesen ön bármikor megváltoztathatja, ha követi a külön mellékelt "A kód kombinációjának megváltoztatása" brosúra utasításait.

Az ábrán látható Haven III széf csupán illusztráció. Az ön akváriuma a modelltől függően másképpen is kinézhet. A Fry Man Aquatics and Supply felelőssége az akvárium anyagára, összeszerelésére és biztonságára vonatkozik. A széfben tárolt tárgyakra semmi garanciális igény vagy felelősség nem foganatosítható. © Fry Man Aquatics and Supply. Minden jog fenntartva.


Vissza