Riven naplói, beszédei magyarul


Catherine beszédei a Börtön-szigeten


Ha Catherine-nel még azelőtt találkozol, hogy jártál volna a Tay Korban

Ya faya deek... Hát sikerült. De hogy kerülte el Gehnt? Ő minden bizonnyal azt hiszi, hogy megbolondultam. Tudom, hogy mit csinál. Figyeli magát. Arra vár, hogy hibázzon. Reméli, hogy maga majd visszavezeti D'niba. De ezt nem engedheti meg... Atrus azért küldte, hogy mentsen meg engem, de ha Gehn visszajut D'niba, megöli Atrust.

Találja meg a Másokat. Náluk van a Könyv. Legyen óvatos.

Induljon. Ha nem tud segíteni, akkor nincs több mondanivalóm.


Ha Catherine-nel Tay után, de Gehn csapdába ejtése előtt találkozol

Ya faya deek... Hát sikerült. De hogy kerülte el Gehnt? Ő minden bizonnyal azt hiszi, hogy megbolondultam. Tudom, hogy mit csinál. Figyeli magát. Arra vár, hogy hibázzon. Reméli, hogy visszavezeti D'niba. De ezt nem engedheti meg neki... Atrus azért küldte magát, hogy mentsen meg engem, de ha Gehn visszajut D'niba, megöli Atrust.

Azt hiszem tudom, hogy lehetne Atrusnak jelezni, de ehhoz szükség van mindkettőnkre. Gehnt csapdába kell ejtenie, mielőtt hozzáférhet a kódhoz. Legyen óvatos.

Induljon. Ha nem fog segíteni, akkor nincs több mondanivalóm

.

Ha a Tay-i látogatás és Gehn csapdába ejtése után látogatod meg Catherine-t, a rács kinyitása nélkül

Hát sikerült. De hogy kerülte el... ki kell engem innen szabadítania. Ha Gehn megszerzi a D'niba vezető Kapcsoló Könyvet, megöli Atrust.

Gehn emberei figyelnek minket. A lift kódja valahol Gehn hivatalában van. Legyen óvatos.

Induljon. Ha nem fog segíteni, akkor nincs több mondanivalóm.


Ha megnyitottad a rácsot és kiszabadítottad Catherine-t

Sietnünk kell. Gehn emberei már biztosan tudják, hogy mi történt. Ha visszajöttünk a Másokkal, még idő kell az átcsoportosuláshoz. Láthatnám a könyvet?

Hát sikerült! Mindannyian szabadok vagyunk... Elfogta Gehnt!

De itt vannak még Gehn hívei. Nem tudhatom biztosan, hogy mit fognak tenni, ha rájönnek, hogy nincs már Gehn. A falu lakóit olyan gyorsan biztonságba kell helyezni, ahogy csak lehet. Menjen vissza a Dóm-szigetre és nyissa meg a rést. Tudom, hogy kockázatos, de ez az egyetlen módja, hogy jelezzen Atrusnak. Ahogy csak bírok, úgy sietek vissza én is, de ne várjon rám. Ne felejtse: az ajtó kódja a naplómban van. Sok szerencsét.

Vissza