Riven naplói, beszédei magyarul

 

Itt megtalálhatod a Rivenben található naplókönyvek, levelek és beszédek magyar fordítását (néhány jelentéktelen vagy érthetetlen nyelven elhangzó mondattól eltekintve). Ha a kezedbe kerül a Myst sorozat eme második játéka, ne szalaszd el pusztán amiatt, hogy esetleg a kedvedet szegi a nyelvismeret hiánya. A rejtvények egyformák minden nyelven, a többit meg elolvashatod itt. A naplókat természetesen a játékban végig kell lapozni az esetleges képek, adatok, kódok miatt.

Az anyag több részre oszlik, nagyjából a végigjátszás szerint, de a nemlineáris játékmenet miatt ez persze nem törvényszerű. Gehn és Catherine beszédeinek több változata is van aszerint, hogy milyen előzmények után találkozol velük. Az első részben az induláshoz kapcsolódó dolgok vannak, ezeket elolvashatod, de a többi rész előreolvasása nyilván súlyosan károsíthatja a játék élvezetét!

Ha pedig elakadnál és egy hogyan-továbbra lenne szükséged, akkor itt van a Pierrot írta végigjátszás, benne egy interaktív térképpel.


Atrus bevezetése és naplója

Gehn naplója a laboratóriumában a Boiler-szigeten

Catherine naplója

Gehn monológjai

Gehn naplója a 233. Korban

Catherine beszédei a Börtön-szigeten

Végjátékok

Pierrot végigjátszása

A Myst és D'ni világ története dióhéjban


Frissítve 2020.10.1

Printer-barát verzió

Készítette: Norfren


All Myst , Riven , D'ni, Uru images, text, sound and music Cyan© Worlds, Inc. - All rights reserved Myst®, Riven®, D'ni® Uru®, respective Logos® Cyan Worlds, Inc.
No part may be copied or reproduced without express, written permission of Cyan Worlds, Inc.
Hungarian translation © Norfren 161-148-523E
Used with permission

Chrome , Firefox és Safari böngészők használatára optimalizált.

Ez a weboldal készakarva nem használ cookie-kat, így a szokástól eltérőleg nincs mit elfogadnod.