Myst könyvei, naplói, beszédei magyarul

 

Itt megtalálhatod az eredeti Myst játékban és a RealMystben található naplókönyvek, levelek és beszédek magyar fordítását (egy-két jelen­téktelen vagy érthetetlen mondattól elte­kintve). Ha a kezedbe kerül ez a már lassan harminc éves örökzöld klasszikus játék, ne szalaszd el pusztán amiatt, hogy esetleg a kedvedet szegi a nyelvismeret hiánya. A rejtvények egyformák minden nyelven, a többit meg elolvashatod itt.

Az anyagot három részre osztottam (plusz a ráadás, a RealMyst Rime Kora). Az elsőben a játék elejéhez kapcsolódó dolgok vannak, aztán Atrus 4 naplója következik, ezeket bármikor elolvashatod itt is, akárcsak a játékban. A naplókat a játékban is lapozd át a képek miatt!!! Végül a végjátékhoz kapcsolódó dolgok következnek. Bár ez nem végigjátszás, az előreolvasás nyilván súlyosan károsíthatja a játék élvezetét. Ha pedig teljes végigjátszásra vágysz, azt megtalálod itt


A kezdet...

Atrus négy naplója a könyvtárban

A végjátékhoz közeledve

Rime (RealMyst)

Printer-barát verzió

Készítette: Norfren

A Myst és D'ni világ története dióhéjban
Myst és Uru dolgok magyarul


All Myst , Riven , D'ni, Uru images, text, sound and music Cyan© Worlds, Inc. - All rights reserved Myst®, Riven®, D'ni® Uru®, respective Logos® Cyan Worlds, Inc.
No part may be copied or reproduced without express, written permission of Cyan Worlds, Inc.
Hungarian translation © Norfren 161148-523E
Used with permission

Chrome , Firefox és Safari böngészők használatára optimalizált.

Ez a weboldal készakarva nem használ cookie-kat, így a szokástól eltérőleg nincs mit elfogadnod.